Step 4 - Betalingsløsning

Udfyld formular
For at kunne modtage online betalinger via jeres Klubmodul skal jeres betalingsløsning aktiveres.

For at aktivere jeres betalingsløsning så I kan acceptere alle kendte betalingskort, skal vi bede jer udfylde denne formular med ganske få grundlæggende oplysninger. Vi vender tilbage med yderligere information om jeres betalingsløsning når vi modtager den udfyldte formular.

Hvordan fungerer betalingsløsningen
Jeres løsning er sat op med 1.0% skjult gebyr, det betyder at I skal bruge den lille lommeregner der vises i jeres Klubmodul når i er logget ind, til at udregne de priser der vises for jeres medlemmer.

Forklaring på hvordan prisstrukturen fungerer.
1.0% lægges til den pris som I angiver.

I kan vælge mellem følgende opsætninger
  • medlemmet betaler gebyret. E.g. Medlemmet betaler kr, 101- I modtager kr. 100,-
  • foreningen betaler gebyret. E.g. Medlemmet betaler kr. 100,- I modtager kr. 99,-

Fremover når I logger ind på Jeres Klubmodul, vil I se et nyt punkt i menuen under Regnskab, der hedder KM Betalingsoversigt, her kan I se en detaljeret betalingsoversigt fra de medlemmer der har indbetalt.

Hver torsdag udbetales alle indbetalinger til jeres pengeinstitut.