Coronavirus – aflysninger i DcH                                                                   18-3-2020

Situationen omkring Coronavirus forværres nærmest dagligt og det er vanskeligt for os alle at følge med i udviklingen.
Vi prøver fra hovedbestyrelsen at udsende nye retningslinjer og rådgivning om at håndtere situationen, når vi finder det nødvendigt.
 
Med den nuværende forværrede situation kan vi kun anbefale, at i alle følger retningslinjerne fra myndighederne.
For at give klarhed over, hvilke konkurrencer og andre arrangementer, der skal aflyses, har hovedbestyrelsen besluttet at alle arrangementer, konkurrencer, møder, kurser, træning og alt andet i DcH-regi skal aflyses frem til og med den 13. april.

Det er ikke sikkert, at situationen er i bedring til den tid, så vi vil vurdere situationen løbende og om nødvendigt aflyse længere frem i tiden.

Mht. DM i nordisk, som afholdes den 24.-26. april, så vil nordisk udvalg i samarbejde med hovedbestyrelsen og den arrangerende lokalforening Holstebro afholde et Skypemøde den 30. marts, hvor der vil blive truffet en beslutning, om DM kan afholdes.

Møder m.m. kan afholdes via internettet på f.eks. Skype, Microsoft teams, Discord, Google Classroom, YouTube, disse programmer kan også bruges til undervisning, eller til at sende vejledninger m.m.

Landsmødet, der skulle være afholdt den 21. marts, udsættes på ubestemt tid.
Det vil sige, at alle kandidater på både liste A (udvalgsformænd m.fl.) og liste B (udvalgsmedlemmer), samt kandidater til landsnæstformand og landskasserer konstitueres til deres poster.
På den måde sikres, at hovedbestyrelse og landsforeningens udvalg fungerer frem til at landsmødet kan afholdes. 
For at landsforeningen kan fungere er det nødvendigt at konstituere de personer, der er på valg.
 
Pas nu på jer selv og andre!
 
Med venlig hilsen
Annette Lunau
Landsformand
 

 

 

 

 

Nyheder

Sponsorer