Step 5 - Få medlemmerne oprettet

Alle medlemmer skal have en profil oprettet i jeres Klubmodul. De medlemmer der ikke kan oprette en profil, grundet ingen email eller ingen computer etc, kan I oprette. I opretter dem ganske som i selv gjorde da i oprettede jeres egen profil. Benyt dog enten jeres egen email eller en email oprettet til formålet, når i opretter disse profiler. Man kan nemlig ikke oprette en profil uden en emailadresse.

Et medlem er først rigtig medlem når man er tilmeldt et hold eller kontingent. At oprette en profil betyder ikke at man er medlem!

Herunder er et udkast til et brev I kan kopiere og maile ud til jeres medlemmer.

Kære medlem

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i foreningen, både medlemmer, instruktører og frivillige medhjælpere skifter vi, og alle alle DCH foreninger, over til Klubmodul.
Klubmodul er et velkendt og brugervenligt system der benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.

Som med alt nyt vil der naturligvis være en lille omstillingsperiode. Det vil der også være med Klubmodul.

For dig kære medlem betyder det at du skal oprette en profil, på vores hjemmeside www.xxx.dk (indsæt link til jeres klubmodulside)

Klik på opret profil i øverste højre hjørne, se billede herunder

Du skal fremover betale kontingenter og stævner etc. med dit betalingskort, har du ikke et, kan du naturligvis fortsat betale via bank eller kontant.
For os frivillige ulønnede i klubben betyder det en verden til forskel at få et system som Klubmodul da alle de mindre spændende, og ofte meget krævende administrative opgaver forsvinder.

Vi glæder os meget og kan med Klubmodul sikre jer en langt bedre oplevelse og anvendelse af klubbens ressourcer.

Er der spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe til os.